Takuu 2 vuoteen asti

Kiireelliset korjaukset

“No cure, no pay”

Varaosavarasto > 150.000 tuotetta

Ohjaimet

Haku: {{productSearch}}

Taajuusmuuttaja

Mikä taajuusmuuttaja on?

Taajuusmuuttajia käytetään sähkömoottoreiden pyörimisnopeuden säätämiseen. Taajuusmuuttajan avulla voidaan säätää moottorin akselin pyörimisnopeutta. Moottorin akseli pyörii nopeammin, kun taajuutta nostetaan. Jos taajuutta alennetaan, moottorin akseli pyörii vastaavasti hitaammin. UNIS Group on erikoistunut taajuusmuuttajien, servo-ohjainten ja pehmokäynnistimien korjaamiseen.

Mihin taajuusmuuttajia käytetään?

Taajuusmuuttajia käytetään nykyään monilla eri teollisuuden aloilla. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi kuljetinhihnojen ja puhaltimien nopeudensäätöön, nostolaitteiden ja pumppujen ohjaamiseen sekä puun, metallin tai muiden materiaalien käsittelyyn sovelluksissa, joissa säädettävissä oleva nopeus on tärkeää. Taajuusmuuttaja mahdollistaa nopeuden säätämisen.

Taajuusmuuttajien edut

Taajuusmuuttajat tarjoavat monia etuja. Niitä ovat esimerkiksi:

  • alhaisempi energiankulutus;
  • tasainen jännite ja taajuus;
  • moottorin suojaaminen;
  • laitteiston vähäisempi mekaaninen kuormitus;
  • parempi tuottavuus ja laatu.

Taajuusmuuttajien korjaukset

UNIS Groupilla on useiden vuosien kokemus taajuusmuuttajien korjaamisesta, ja korjaamme sekä vanhoja että uusia malleja. Käytössämme on yli 300 eri testausjärjestelmää, jotka mahdollistavat monien erityyppisten ja –merkkisten elektroniikkalaitteiden testaamisen, kuten esimerkiksi Siemensin, ABB:n ja Danfossin laitteet. Myönnämme enintään 110 kW:n taajuusmuuttajien korjauksille takuun 2 vuoteen asti.

Takuu 2 vuoteen asti

Kiireelliset korjaukset

“No cure, no pay”

Varaosavarasto > 150.000 tuotetta